lördag 1 augusti 2009

Dagens kläder


Nja inte är det kanske det mest fördelaktiga för någon med min hudfärg, även om den blev överdriven då vi fotograferade ute i mörkret. Jag tycker ändå att det är skönt och praktiskt med den här sortens klänning i den värme som varit idag. Klänningen är ett fynd på Kappahl och scarfen köpt av en vännina som säljer siden scarfs som är direkt importerade och så himla fina.

Dagens mått

Och så här ser måtten ut idag
Vikt 112, "Midja" 118

Dagens mat


Idag har jag ätit kyckling med feta ost och oliver, grönsallad och tomater och basilika med lite vinäger, salt och olja.

Nu är det dags...

Ok nu är det dags att ta risken att publikt misslyckas eller lyckas. Mitt största problem med alla försök att någonsin förändra mitt liv har varit att jag är extremt engagerad från början för att sedan ge upp. Nu tänker jag låta alla er som läser vara min drivkraft att fortsätta. Visst gör jag detta för min egen skull men när jag glömmer det så finns få saker som är en större drivkraft än oron för att misslyckas inför andras ögon. Så nu ska jag som alltid skäms för att visa mina dåliga sidor får nu bita i det sura äpplet. Vill jag leva länge, friskt och lyckligt måste jag ändra mitt liv. Jag kommer rapportera framsteg och motgångar dagligen. Ni ska få se hur jag försöker förändra mitt liv. Till att börja med ska jag äta så kallad GI-kost och kraftigt öka hur mycket jag rör mig. Ni kommer att få veta vad jag äter och vad jag gör för att röra mig mera. Jag tänker också kontinuerligt visa bilder på mig. Inte för jag inbillar mig att jag är någon skönhet, men jag tror att det är nödvändigt att lära sig våga se sig som man är för att verkligen förändra sig själv. Dessutom tycker jag om kläder och mode och tycker det är tråkigt att så många som inte är nöjda med sig själv också låter det synas genom hur de klär sig. Det finns fina kläder även till oss som inte är trådsmala.