måndag 17 augusti 2009

Kycklingsallad till middag


En kycklingsallad med god sås på yoghurt och majonäs.

En rörig helg

Jag ber om ursäkt att jag inte hörts av på ett par dagar. I helgen har tusen saker hänt och ändå har ingenting blivit gjort. Jag har helt varit avstängd från att kunna uppdatera bloggen av olika skäl, men det lovar jag att det var ett undantag. Jag har nu vidtagit åtgärder för att lättare uppdatera bloggen även från mobilen.
Det har ändå varit något som är positivt som hänt. Vi har kommit överens i familjen om hur vi ska ordna allt. Skrivit scheman, kommit överens om regler och vad vi ska sträva mot, det känns skönt. Om bara lite drygt en vecka börjar de två yngsta skolan igen så det känns som vi behöver lite ordning i familjen. Bättre rutiner och organisation gör det också lättare för mig.
Idag har jag också infört ett eget schema om när och hur jag kan röra mig lite mer. Jag ska försöka lägga ut det senare. Bland annat ska jag och min dotter göra någon fysisk aktivitet tillsammans två gånger i veckan och hitta på vad varsin gång. Det blir kul.
Idag började vi dagen med gemensam frukost straxt efter tio. Ovanligt tidigt för att vara oss. Jag åt stekt frukostkorv, med ägg och stekt tomat.
Det är nu ganska många som läser bloggen, kom gärna med inlägg, vad tycker ni om saker och ting, känner ni igen er ibland?