tisdag 8 december 2009

Har ni haft ett sånt där adventsljus?

Varje år samma sak, vi köper ett adventsljus och tycker det ska bli så mysigt att bränna av en bit varje dag, men så blir det ju aldrig. Redan nu ligger vi två dagar efter jag eldar för glatta livet för att hinna ifatt. Så nu sitter jag vid köksbordet med datorn för att vakta ljuset som ska brinna ner. Att man aldrig lär sig.
Idag har varit en trevlig dag. Kusin (barnens kusin) Linda och lilla dottern Alva kom på besök och fikade. Alva är så söt och Linda är så trevlig så det är välkommet när de besöker. Peter har tvättat allt och skurat badrummet, han måste vara värdens snällaste unge (23 år).
Jag valde att åka till jobbet först vid 3. Det var en ok dag på jobbet, det brukar gå lite trögt i början av månaden. Efter jobbet fick jag skjuts hem av stora dotter och kanongoda oxrullader väntade där hemma som familjen gjort till middag.
Tacksam för en bra dag.

Måndag morgon

Och naturligtvis försov vi oss. Både Anna och Niklas kom försent till skolan. Jag fick inget gjort på hela förmiddagen och fick röja samtidigt som massor av telefonsamtal klarades av precis innan jag åkte till jobbet, som jag kom för sent till.
Efter jobbet har jag sett till att få diskmaskin som köptes igår inkopplad, naturligtvis fattas det lite delar, men det får vi lösa i morgon, vi har provat den i alla fall och den verkar gå jättebra.
Nu hoppas jag på ännu någon timme lungn och ro innan jag kryper till kojs.