torsdag 6 augusti 2009

Det blev en god middag.




Idag blev det en pytt av broccoli, paprika, squash och rökt skinka med en klick gräddfil. Förutom att det såg väldigt vackert ut så blev det jättegott,. Vatten till som vanligt (men visst saknade jag en flaska Corona).

Hel dag med Niklas och Cornelia

Idag gick vi äntligen upp i rimlig tid. Ändå var det svårt att hinna med frukost, i sista stund svepte jag en skål yoghurt med nötter och torkad aprikos.
Idag var det dags att förverkliga kusin barnet Cornelias födelsedagspresent som var en utflykt. Vi åkte in till sta´n (Kalmar). Först fick barnen glass och sen in på XL-labbet http://www.xl.hik.se/. Där barnen hittade på fantastiskt mycket roligt i flera timmar. Deet var väldigt många roliga expriment och tiden rann iväg. Det var svårt att få dem vidare, men det kändes i luften att ungarnas hunger snart skulle göra sig påmint på humöret.
Efter XL-labbet gick vi och åt mat på O´Learys och besökte leksaksaffären och de fick välja varsin liten present. Först nu kvart i fem hinner jag med dagens första kopp kaffe. Men det var det värt. Vi har haft riktigt roligt.

Lunch


Restaurang O´Learys i Kalmar fick servera den. Det blev grillad kyckling och en cesarsallad al a´GI. Gjord av deras kock och min dotter Sofia. Tack.