fredag 7 augusti 2009

Grillkväll igen


Idag grillade vi mer av köttet från City Gross, en pepparbiff. Till det åt jag hemgjord aioli och en grekisksallad. Familjen åt även potatissallad. Det var gott och trevligt att sitta ute även om myggen hade svårt att lämna oss ifred.

Tråkdagen är snart slut

Är det någon annan som är lika knäpp som jag. Idag har alla varit snälla och trevliga runt om mig. Till och med Markus och jag har haft det jättebra, vi har annars lätt att bli irriterade på varandra. Jag har städat och plockat och fått riktigt mycket gjort. Allt är egentligen jättebra, men jag tycker det är dötrist. Jag känner mig ensam, sur och less. Vad är det för fel på mig. Är jag knäpp?
Jag har haft så mycket att göra att jag helt glömde äta lunch. Värmen gör väl också sitt till att man inte blir hungrig. Det ända jag har ätit under dagen har varit ett plommon. Det kanske är en av orsakerna till humöret.
Det finns föresten mer att vara glad för. Idag har också sonen Markus lovat att lägga upp ett bra träningsprogram för mig. Vi får väl se vad han kommer kräva av mig. Jag har lovat att följa det om han är med hela vägen, något som inte lär vara några problem för honom han är mycket väl tränad. Det är annars mitt stora problem. Jag har svårt att komma till skott med motion och träning.
Jag har även vägt mig idag. Något som kan göra en less men vågen hade flyttat sig nästan 2 kg så man borde känna sig glad, men inget hjälper.
Jag hoppas jag kommer känna mig bättre till mods i morgon. Då ska vi ha kräftskiva, eller om Niklas får bestämma korvskiva. Jag kommer kalasa på kräftor och ost men vitlöksbrödet och ostpajen tänker jag låta stå, liksom snapsen och ölen.
Trevlig kväll nu alla där ute.

Frukost med Markus


Idag lagade jag och sonen Markus frukost tillsammans. Han hade just kört ett långt träningspass och behövde en proteinrik frukost.

Det blev äggröra, stektbacon, stekt tomat och champinjon på en bädd av ruccola och balsamivinäger. Till det en mugg grönt mint te och citronvatten.

Trevligt att få sällskap till frukost. För det mesta har familjen redan hunnit kasta i sig sin fil eller macka innan jag gjort min frukost.