onsdag 5 augusti 2009

Grillkväll


Idag blev det grillat. Fjärillskotlett, grillade grönsaker, sallad och bearnais. Mycket gott. Familjen åt även klyftpotatis som jag stolt lät vara.

Så många små saker som tar sån tid...

Idag blev det bara yoghurt med nötter och aprikos samt två kokta ägg till frukost. Resten av dagen har bestått av 100 små saker. Medlat mellan arga barn och vuxna, plockat planerat mm. Det känns inte som jag fått något gjort ändå känns det som jag inte varit ledig i fem mnuter.
Vi var även och handlade på City Gross. Vi brukar inte handla där men jag blev glatt överaskad över deras kött. Man måste kanske handla på olika ställen beroende på vad man ska ha. Grönsaker och fisk är bäst på Coop, kött på City Gross och så får det bli hygienartiklar och rengöringsmedel på Maxi.
Nu är i alla fall alla problem vi har haft med telefoner och datorer lösta (om jag nu törs säga så, nu börjar det väl krångla igen),
Jag hoppas få lust och tid att skriva min planering färdig. Det känns som jag måste få vara ostörd för en stund om jag ska göra det. Som det är nu är det ständigt någon som händer som kräver min närvaro. Kanske det kan bli av framåt natten.