lördag 29 augusti 2009

Dagens mycket sena lunch


Det blev ingen lunch förrän vi kom tillbaka, och skorna va provade och visade. Så mycket sent slängdes lite hemgjord pizza sallad och stekt korv och champinjoner fram på tallriken.

Jag kan ha mina gamla jeans


Nu kan jag ha mina sköna jeans. Det var länge sen, men de är så sköna och nästan nya, jag har inte ens lagt upp dem. Det är så svårt att hitta bra jeans, de brukar vara för stora i midjan och för små rumt låren och antingen räcker midjan upp under bysten eller så räcker de knappt över rumpan. De här sitter perfekt, så när som att mina ben gärna fick bli "lite" smalare.

Nya skor blev nödvändigt då det inte fanns några som passade i färg. Efter som det var rea på Coop blev det lite mer än ett par. Först ett par som matchar byxorna. Lite spetsiga mot vad jag brukar våga ha, men jag tycker att de var snygga så jag hoppas jag kan vänja mig vid dem.
Sen ett par helt vanliga sandaler i svart. De jag har innan har ingen klack så jag behövde ett par med lite höjd, men ändå promenad vänliga. De är lite smala över foten, men dottern få gå med dem ett tag. De är skinn så de borde töja sig lite.
Till sist ett par underbart sköna pumps med kilklack. De är så mjuka och sköna att jag aldrig kommer kunna få skoskav i dem.