lördag 22 augusti 2009

Städa och städa och stryka och tvätta...

Idag har jag städat på min dotters skola, eller rättare sagt varit där åtminstone på städdagen. Först städade jag en liten stund, lämnade över arbetet till dottern och gick och hjälpte till och fixa fram fika.
När jag kom hem fanns det mer städning att göra, disk, tvätt och de sista servetterna att stryka. Tar det aldrig slut? Vi städade ju nästan hela dagen igår och i förrgår.
Middagen blev kanon bra. Det fick bli vad kylskåpet snart kastar ut. Lite kassler i strimlor, ett broccolistånd, lite lök och en bit squash i strimlor, stekta med lite chili. Slog över en burk tomat och lite tamarisoya och lät puttra medans familjens pasta och en rejäl sallad blev klart. Därefter rörde jag ner en burk creme fraiche. Det blev mycket bättre än jag förväntat.
Efter maten såg vi på en film och nu blir det en stund framför datorn med min man. Vi är lite underliga och spelar faktiskt WOW tillsammans.

Vägning och mätning, fylld av slarv.

Från och med idag ska det bli vägning och mätning varje Söndag morgon. Jag har gjort det hittills lite när jag har lust. Idag vägde jag 109,6 kg och hade ett "midjemått" om man nu kan kalla det midja på 113 cm. Långsamt blir jag mindre, förhoppningsvis går det fortare nu när lite motion kommer in på schemat