måndag 3 augusti 2009

Dagens lunch/middag


Jag fick använda mitt knep för snabb mat. Lax snabbtinad i ljummet vatten, kryddad och tillagad i micron. Till det en sallad med avocado och en tomatsallad. Faktiskt riktigt gott och klart på mindre än 10 minuter.

Ibland blir bara allt så rörigt...

Det är inte lätt att hinna göra allt rätt med mat och träning när det inte finns 5 minuter av privat tid. Idag har dagen bestått i strulande datorer, och kameror och ett evigt väntande på installationer som aldrig blir klara. Dessutom har vi väntat på gäster som aldrig kom och gäster som kom fast vi inte visste det. Allt som allt har det inneburit att när det var lunch fikades det med bullar, dock inte jag. Så nu när kl är 18:00 har jag fortfarande inte ätit sen frukost.
Samspelet i familjen är under all kritik, när den ena reser sig för att börja med middagen, går nästa och sätter sig osv. Alla känner det som om ingen hjälper till med någonting.
Hoppas denna griniga dag vänder till en trevlig kväll när jag fått lite mat i mig.
En rolig sak är dock att jag fått hålla och gosa i lilla Alva, barnens kusin Lindas 4 veckor gamla tjej.

Lilla Alva och jag...


Det var svårt att ta ett bra foto, antingen blundade lill Alva eller jag. Ändå kunde jag inte avstå att publicera bilden på mig och Alva som jag fick äran att låna lite av mamman Linda. Linda är mina barns kusin, och alltså min mans systers barn.

Frukost


Tänk vilken tur att man har så gulliga ungar, den här omeletten slängde min 15 åriga dotter ihop åt mig till frukost.
Baconomelett och sallad.