torsdag 20 augusti 2009

Vilken fin familj jag har.


När jag kom hem var det dammsuget i hela huset. Disken försvunnen och hemmet allmänt uppsnyggat. Sönerna och mannen hade gjort en jätteinsatts med jag var och handlade och Anna och Niklas var och badade.
Jag bjöd på god middag som tack. Pepparbiffar med grillade grönsaker (potatis för familjen i övrigt, stekta champinjoner, bearnaissås och en grönsallad.

Frukost och lunch i ett rasande tempo

Idag hade min dotter Sofia lovat mig en heldag. Hon kom medans vi fortfarande åt frukost, yoghurt med hackade hasselnötter och aprikoser. Tyvärr fick hon vänta länge på mig det var en massa som vanligt att ordna med alla andras planering av dagen. Barn som skulle åka och bada, söka jobb och allt möjligt annat.
till slut begav vi oss i alla fall av till Ikea. Jag skulle skaffa mig en ny traktör panna, och som vanligt blev det ju en hel del annat också. Ni burkar till köket för kaffe och te, lite ljus, målar grejor till Niklas och andra små saker. Vi passade också på att äta lunch där.
Någorlunda GI-vänligt med benfri kotlett, rattatouille och bearnaisås. Efter Ikea så fortsatte vi till City Gross där vi som vanligt hittade massor av bra kött. Vi handlade naturligtvis det vanliga också, men köttet är så otroligt bra på City Grosss. Det får bli Coop senare i veckan för att köpa mer grönsaker och färsk fisk, som de är mycket bättre på.